12.3.2024. 16:42
0
Džinović saznao ko je fudbaler s kojim ga je varala Melina: Potvrđen razlog pjevačevog kraha braka
Jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, Haris i Melina Džinović, nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su da stave tačku na svoju odnos i razvedu se.

Ova vijest odjeknula je poput bombe u domaćim mediima i javnosti, i tako izazvala brojne reakcije. Naširoko se spekulisalo koji bi mogao biti razlog njihovog raskola, međutim, kako je Republika tada saznala, u njihov brak se umješala treća osoba, što je sada potvrdio i proslavljeni pjevač.

Naime, Haris je u nedavnoj izjavi za hrvatske medije otkrio da je zbog Melinine prevare odlučio da stavi tačku na svoj brak, ali da mu rastanak s njom i nije toliko teško pao.

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod poslje smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao - rekao je Haris, pa otkrio šta misli pod tim.

- Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom.

Džinović je zatim istakao da ga bračni brodolom nije slomio, ali da je njegovoj djeci razvod roditelja poprilično teško pao.

- Inače bih sjedeo u kući, tugovao, ne bih pjevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smijao... Djeca su poprilično velika, ali nije im to lako palo - rekao je Haris, prenosi In Magazin.

Podsećanja radi, kako je Republika pisala, modna dizajnerka Melina Džinović je već izvestan period u emotivnom odnosu sa jednim bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspješnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

- Melina je već duže vrijeme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gdje ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa djecom - otkrio je tada izvor za Republiku.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.