9.6.2022. 17:58
0
Nastavlja se višegodišnja saradnja SFF-a i BH Telecoma
Zajedničko obraćanje medijima čelnih ljudi BH Telecoma i Sarajevo Film Festivala povodom nastavka trogodišnje saradnje i objave nominacija za Srce Sarajeva za TV serije SFF-a bit će održano sutra, 10. juna, u poslovnoj zgradi BH Telecoma u 11.00 sati.

Novinarima će se obratiti direktor BH Telecoma Sedin Kahriman i direktor Sarajevo film festivala Jovan Marjanović.

“Sarajevo Film Festival” nagrade Srce Sarajeva za TV serije je uspostavio prošle godine, s ciljem promocije i odavanja priznanja najkvalitetnijim regionalnim televizijskim serijama prikazanim u proteklih godinu dana. Ceremonija dodjele nagrada u kategoriji TV serija bit će održana na 28. Sarajevo Film Festivalu, koji se ove godine održava od 12. do 19. augusta, saopćeno je.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.