13.7.2017. 13:15
0
Policijski službenici kod 27-godišnjeg Brčaka pronašli kokain
Provodeći planske aktivnosti na suzbijanju opojnih droga na području Brčko distrikta BiH, policijski službenici su, tijekom noći sa srijede na četvrtak, kod osobe inicijala D. S. (27) s područja Brčkog, pronašli i oduzeli bijelu tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Policijski službenici su u Ulici Branislava Nušića u Brčkom, pronašli imenovanog i nad istim izvršili pretres a izvršen je i pretres njegovog stana i vozila.

Tijekom pretresa, kod istog je pronađena pvc vrećica u kojoj se nalazila tri pvc paketića sa sadržajem bijele praškaste tvari koja je svojim izgledom asocirala na opojnu drogu kokain, a što je izvršenim preliminarnim kriminalističko-tehničkim vještačenjem i potvrđeno.

Zbog osnova sumnje da je D. S. počinio kazneno djelo 'neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga' policija će protiv imenovanog podnijeti izvješće Tužiteljstvu Brčko distrikta radi daljeg kazneno-pravnog procesuiranja, navodi se u priopćenju iz brčanske Policije.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.