1.8.2017. 11:36
0
U saobraćajnoj nesreći povrijeđene dvije osobe, jedno vozilo se zapalilo
U ponedjeljak navečer na dijelu ceste Blažuj - Ilidža dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su povrede zadobile dvije osobe.

U sudaru su učestvovala vozila VW Tiguan kojim je upravljao 19-godišnji mladić D.N., a na mjestu suvozača nalazila se maloljetna Š.S i vozilo Mercedes kojim je upravljao vozač H.A., rođen 1981. godine u Brčkom, nastanjen u Sarajevu.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač  D.N., dok je lakše tjelesne povede zadobila Š.S. Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana  u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" i KCUS-u.

Da slučaj bude još gori, nakon saobraćajne nezgode, došlo je do požara na vozilu "Tiguan". Požar je ugašen od strane pripadnika PVB Kantona Sarajevo. Na svu sreću nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na vozilu nastupila materijalna šteta.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak saobraćajne struke.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.