5.4.2019. 16:00
0
Otac i sin uhapšeni zbog premlaćivanja policajaca u Istočnom Sarajevu
Pedesetogodišnji S.T. i dvadesetpetogodišnji S.T. iz Istočnog Sarajeva uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali policijske službenike u ovom gradu, saopštila je policija.

Oni se sumnjiče da su fizički napali dvojicu policijskih službenik koji su postupali po prethodno prijavi zaprimljenoj ranije, a u kojoj se navodi da je S.T. (50) vrijeđalo odobu na parking prostoru u Ulici Stefana Nemanje u Istočnom Sarajevu, a zatim se udaljilo sa lica mjesta.

Portal "Avaz.ba" nezvanično navodi da je riječ o ocu i sinu, te da je otac bio pod dejstvom alkohola kada je vrijeđao sugrađanina na parkingu.

"Pronalaskom prijavljenog lica, navedeni su napali policijske službenike nanijevši im tjelesne povrede, nakon čega im je ukazana ljekarska pomoć u JZU Bolnica 'Srbija' u Istočnom Sarajevu. O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo", naveli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv uhapšenih biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo, pišu Nezavisne. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.