29.5.2022. 17:28
0
Nedavno je od kuće otišao trbuhom za kruhom: 19-godišnji Dario Perak iz Jajca smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći u Austriji
Dario Perak, 19-godišnji mladić iz Jajca, izgubio je život u toku noći sa subote na nedjelju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Austriji.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu S35 u mjestu Kirchdorf, a automobil kojim je upravljao Perak zabio se, pod za sada još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, u konstrukciju tunela.

Austrijski mediji navode kako se saobraćajna nesreća dogodila oko 1 sat poslije ponoći u noći sa subote na nedjelju, a hitna pomoć je po dolasku na licu mjesta konstatovala smrt nesretnog mladića.

Prema medijskim saznanjima, Dario je nedavno iz Jajca otišao u Austriju trbuhom za kruhom, a tamo je živio u Kapfenbergu gdje se i zaposlio.

Porodica i prijatelji Darija Peraka pokrenuli su akciju  prikupljanja novčanih sredstava kako bi se njegovo tijelo moglo transportovati iz Austrije u Jajce i tu obaviti sahrana.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.