19.6.2023. 9:35
3
Maloljetnici napali trojicu penzionera na Alipašinom Polju: Jedan preminuo, drugom razbili glavu flašom
Tri maloljetnika sumnjiče se za razbojničke napade i nanošenje teških povreda koje su nanijeli trojici penzionera u sarajevskom naselju Alipašino Polje, a kako saznaje „Avaz“, muškarac koji je preminuo uslijed zadobijenih povreda imao je 80 godina.

Prema saznanjima istog medija, drugom penzioneru su razbili glavu flašom. Podsjetimo, kako je ranije rečeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo, trojici maloljetnika je predložen jednomjesečni pritvor.

- Sudiji za maloljetnike podnesen je prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora za trojicu maloljetnika - kazala je za portal "Avaza" ranije Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

Podsjećamo, pripadnici Policijske uprave Novi Grad Sarajevo uhapsili su prekjučer trojicu maloljetnih napadača.

U subotu 17. juna u 01:15 sati priveli su maloljetne Č. A. (15) i Č. N. (14) koji se sumnjiče da za pokušaj razbojništva, krađu i nanošenja teške tjelesne povrede. Uhapšen je i Č. M. (17) zbog razbojništva.

Također, oni su napali i još jednu stariju ženu sa Dobrinje koja nije htjela slučaj prijaviti policiji.

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.