2.10.2023. 13:08
0
Obezglavljeno tijelo kod Olova: Da li se radi o Ferhatoviću koji je nestao prije nekoliko mjeseci?
FOTO: N1
Na lokalitetu Kosović Kosa, naselje Ćunište, općina Olovo, jučer je pronađeno je tijelo nepoznate osobe o čemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, te su na mjesto događaja pristupili policijski službenici Federalne uprave policije, dežurni tužilac i specijalista sudske medicine, kojom prilikom je izvršena službena radnja uviđaja kojom je rukovodio dežurni tužilac.

Po okončanju uviđajne radnje, pronađeni posmrtni ostatci nepoznate osobe su izuzeti i transportovani u prostorije Kantonalne bolnice Zenica, Odjeljenja za patologiju, Prosektura Zenica, gdje je po naredbi Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona izvršena obdukcija posmrtnih ostataka.

Radi utvrđivanja identiteta posmrtnih ostataka, Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona je izdalo naredbe za potrebna vještačenja, kako bi se utvrdilo da li pronađeni i izuzeti posmrtni ostaci pripadaju nestalom Hamidu Ferhatoviću iz Ćuništa, općina Olovo, čiji nestanak je prijavljen dana 30.05.2023. godine, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.