15.2.2024. 21:30
0
Sarajevski policajci ponovo hapsili: Zaplijenjen spid, oduzet i pištolj
Sarajevski policajci u srijedu su uhapsili pet osobe, dvije zbog posjedovanja droge, te po jednu zbog nelegalnog posjedovanja oružja, krivotvorenja isprava i razbojništva.

U ulici Bulevar Meše Selimovića u Novo Sarajevu jučer pet minuta poslije ponoći pripadnici Policijske uprave Novo Sarajevo izvršili su kontrolu i pretres L. P. (21) iz Sarajeva. 

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), prilikom pretresa kod 21-godišnjak su pronađena i oduzeta dva paketića spida. 

Istog dana u 13 sati u mjestu Jošanica u sarajevskoj općini Vogošća pripadnici Uprave policije MUP-a KS izvršili su kontrolu i pretres D. R. (40) iz Bihaća, nastanjenog u Boasnskom Novom. 

- Prilikom pretresa kod 40-godišnjaka je pronađen i oduzet pištolj s municijom, za koji ne posjeduje odobrenje nadležnog organa, saopćeno je iz MUP-a KS.

Privođenja su okončakan sinoć u 22.20 sati u ulici Mitra Šućura, također u Vogošći, gdje su vogošćanski policajci uhapsili tri osobe. 

Priveden je V. A. (32) iz Sarajevu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, A. F. (27) iz Sarajeva, nastanjen u Kiseljaku, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krivotvorenje isprave i A. A. (33), također iz Sarajeva, zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.