2.6.2024. 11:25
0
Jedno od dva izgorjela vozila na Palama navodno je u vlasništvu sina SNSD-ovog načelnika
Noćas su na Palama izgorjela dva vozila, što je "Avaz" prvi objavio jutros.

Mediji prenose da je jedno od automobila u vlasništvu sina načelnika Pala Boška Jugovića, inače visokog funkcionera vladajućeg SNSD-a. Njemu je zapaljen terenac Škoda Kodiaq.

Drugi automobobil koji je gorio u vlasništvu je vlasnika jednog od ugostiteljskih objekata. Mediji se pozivaju na nezvanične informacije.

Portparolka Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović nije nam mogla potvrditi te navode kazavši da ona još ni ne zna koji automobili su u pitanju.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.