7.6.2024. 13:14
0
Policija pronašla vozačicu Golfa koja je udarila maloljetnika na biciklu i pobjegla
FOTO: ilustracija
U ulici Mustafe Behmena, općina Novo Sarajevo, jučer i 16:55 sati došlo je do udara i obaranja na kolovoz malodobnog bicikliste od strane putničkog motornog vozila, kojim je upravljao nepoznati vozač, koji se nakon saobraćajne nesreće udaljio sa lica mjesta, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobio je biciklista kojem je ljekarska pomoć ukazana na KCUS-u, nakon čega je otpušten kućno liječenje. 

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije, uz prisustvo stalnih sudskih vještaka saobraćajne i mašinske struke. 

Radeći na pronalasku vozača i vozila koji je prouzrokovao ovu saobraćajnu nesreću policijski službenici su identifikovali A.Š. (53) koja je upravljala vozilom Golf 7, te je ispitana u svojstvu osumnjičene. 

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

MUP KS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.