5.12.2016. 13:34
0
U Zenici počinje 'Sedmica njemačkog filma'
Prikazivanjem filma "Fack ju Gohte", autora Bora Dagtekin, večeras u Muzeju grada Zenice počinje "Sedmica njemačkog filma", tokom koje će biti prikazano pet filmova.

Na programu revije njemačkog filma nalaze se djela "Roditelji" u režiji Roberta Thalheima, "Njemački prijatelj" u režiji Jeanine Meerapfel, "Osjaćam se disco" režisera Axela Ranischa i film "Nova zemlja", koji je režirala Anna Thommen.

Sve projekcije filmova bit će realizirane u dvorani Muzeja grada Zenice s početkom od 19 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetioce.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.