16.12.2016. 17:50
0
Angelina i Bred dvije godine krili veliku tajnu
Angelina Jolie i Bred Pitt sporazumno su se rastali još prije dvije godine, nakon svađe zbog ljubomore na dodjeli Oskara 2014

 - Ona se toliko ružno ponašala te večeri, svim silama se trudila da privuče pažnju i pokazivala svoju nogu - otkrio je izvor, misleći na sada već čuveno Angelinino poziranje u crnoj haljini s visokim šlicem. 

Ovaj američki list dodaje da su Angelina i Bred tako godinama obmanjivali javnost da su zajedno i da su sretno zaljubljeni. 

- Bila je bezobrazna prema njemu, a zbog svega toga ranije je napustio proslavu s ekipom filma "12 godina ropstva", koji je te noći nagrađen. Nije mu dopustila da uživa nijednog trenutka. Te noći su se strašno posvađali i dogovorili su se da se rastanu - otkriva izvor. 

Njihov brak je, tvrdi ovaj list, bio obična farsa, koja se sada pretvorila u beskrupuloznu borbu za starateljstvom nad njihovo šestoro djece. 


(Avaz/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.