24.1.2023. 20:15
0
I Albanci imaju svoju seriju "Lud, zbunjen, normalan": Poznato lice u njoj igra lik Izeta Fazlinovića
Jeste li znali da se u Albaniji emituje albanska verzija serije Lud, zbunjen, normalan? Riječ je o seriji Tre Vlazznit čije ime koje kada se prevede na naš jezik znači Tri brata.

Situacije koje će razlikovati "Tri brata" od originalne serije su sukobi tri generacije i koncepti braće koji žive u stanu u Prištini.

Serija se emitira svake nedjelje u 21 sat, na ATV-u, a možete je gledati i na YouTubeu. Do sada je izašlo 19 epizoda.

Zvijezde serije su tri generacije obitelji Bytyqi, koje žive zajedno u stanu u Prištini. Najstariji u obitelji je Bajram Bytyqi, čiju ulogu igra glumac Ilir Tafa, drugog brata tumači Valmir Krasniqi, a trećeg Blinija Lum Veseli.

Jedan je s uvjerenjima 50-ih, nostalgijom za agresivnim komunizmom, lijen i ponekad čak i prevarant, drugi brat je pseudoglazbeni producent urbanih obilježja, dok je mlađi brat, superstudent koji neprestano proživljava sukobe s paralelnim svijetom.

Ilir Tafa je našoj publici poznat po ulizi Mentora Kosova u originalnoj seriji Lud, zbunjen, normalan.

Pod rediteljskom palicom Shkumbina Istrefija i poznatog bosanskohercegovačkog producenta Zijada Mehića u ovoj seriji igraju i druga poznata imena iz svijeta glume kao što su: Sabri Fejzullahu, Teuta Krasniqi, Fatos Kryeziu, Shengyl Ismaili, Veton Osmani, Arbnesha Gravoci Nixham i mnoga druga imena, koja će se pojaviti u budućim epizodama.


(Admir O.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.