17.8.2023. 9:49
0
Promocija filma “Umri prije smrti” u BH Telecom Premium Showroomu
U utorak (15.augusta) u BH Telecom Premium Showroomu upriličena je pres konferencija na kojoj je predstavljen film "Umri prije smrti" bh. režisera Ahmeda Imamovića.
Izvršni direktor za razvoj BH Telecoma Muamer Hadžović naveo je kako je ova kompanija u sklopu podrške koju pruža bh. kinematografiji odlučila da obuhvati i Imamovićev film nakon što su vidjeli prve kadrove.

Samir Smajić, producent filma, je naveo da su ponosni na taj projekt koji je napokon ugledao svjetlo dana nakon dugog snimanja, te je sretan što će film biti prikazan na trgu ispred Vijećnice.

Glumac Adnan Hasković koji tumači glavnu ulogu u filmu pojasnio je da to ostvarenje pokušava ponukati gledaoce da se zapitaju jesmo li spremni da se promijenimo, jer je jedini način da se rodimo iznova upravo da “umremo prije smrti”.

Specijalni gost konferencije bio je doajen jugoslovenskog i svjetskog glumišta Rade Šerbedžija koji također glumi u filmu. Šerbedžija je izjavio “da je ponosan što ovdje postoji tako sjajan i veličanstven festival, zasigurno najbolji i najznačajniji u regionu ali i jedan poznati filmski festival u svijetu”.

Osim toga, na ovom događaju predstavljen je i spot za remake pjesme "Kad sat zazvoni" Crvene Jabuke u izvedbi Radeta Šerbedžije.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.