26.10.2023. 14:07
0
Objavljen prvi trailer za film ‘Nedelja’ o životu Džeja
Prvi trailer za dugoočekivani film "Nedelja" koji prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, ugledao je svjetlost dana.

Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije.

On donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Sudeći prema objavljenom traileru ovo ostvarenje će oživjeti uspomene na poznatog muzičara i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

"Nedelja" prikazuje duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih, kao i tranziciju u devedesete godine. Ovo je film o prijateljstvu i uspjehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike. Jedan od najupečatljivijih momenata jeste Džejev sudbonosni susret sa Marinom Tucaković i Futom.

Poznati Dorćolac oduvijek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put. Iako nije imao lako djetinjstvo koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio da zauzme svoje mjesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postane dio života mnogih.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.



(Ajdin B.)

DžejFilm
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.