28.12.2023. 21:35
0
Trump demantovao reditelja "Sam u kući 2": Molili su me da se pojavim u filmu
Biznismen i bivši američki predsjednik, Donald Tramp, demantovao je tvrdnje reditelja filma "Sam u kući 2: Izgubljeni u New Yorku" da je insisitirao na svojoj ulozi u sada čuvenoj komediji.

Trump se nakratko pojavio u filmu iz 1992. godine u sceni snimljenoj u hotelu Plaza, čiji je tada bio vlasnik.

Redatelj Chris Columbus rekao je da je Trump insistirao da se pojavi u filmu ako će hotel koristili kao lokaciju. Međutim, Trump je rekao da su ga filmaši "molili" da se pojavi.

- Bio sam veoma zauzet i nisam želio to da radim. Bili su veoma ljubazni, ali iznad svega, uporni - napisao je u srijedu na svojoj platformi Truth Social.

- Složio sam se, a ostalo je historija! Ta mala kamedija poletila je kao raketa i film je bio veliki uspjeh, i još uvijek jeste, posebno u vrijeme Božića. Ljudi me zovu kad god se emituje - kazao je Trump. 

U filmu, protagonista Kevin McCallister - kojeg igra Macaulay Culkin - koristi očevu kreditnu karticu da se prijavi u Plazu gdje mu gospodin Trump uslužno daje upute do predvorja.

Trump je imao desetine pojavljivanja u televizijskim serijama i filmovima, uključujući "Sex and the City", "Zoolander", "Wall Street: Novac nikada ne spava" i "Two Weeks Notice".

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.