22.2.2016. 13:32
0
Berlusconi: Balotelli se previše sunča, ali je i dalje Talijan
Silvio Berlusconi, vlasnik i počasni predsjednik Milana, godinama zabavlja javnost izjavama, bilo da ih daje kao biznismen, političar ili fudbalski moćnik.

Govoreći kako želi stvoriti novi, „Svetalijanski Milan“, istaknuo da je njegov neodvojivi dio Mario Balotellli, bez obzira što ima tamniju boju kože od ostalih njegovih sunarodnjaka.
 
„Sanjam da imam svetalijanski Milan. U klubu trenutno imamo dosta mladih Talijana. Među njima je i Balotelli, koji se previše sunča, ali i dalje je Talijan.“
 
Ovo nije prvi put da Berlusconi govori rasističke „šale“, a njegov brat Paolo već je ranije za Blotellija rekao da je „Milanov mali crnčić“.

(Nedim Pobrić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.