29.7.2016. 15:03
0
Besiktas doveo Adriana iz Barcelone
Fudbalski klub Barcelona saopštio je da je postigao dogovor sa turskim šampionom Besiktasom oko transfera njihovog lijevog beka Adriana, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz šampiona Španije naveli su da je sklopljeni posao vrijedan 600.000 eura i da uključuje klauzulu prema kojoj će Besiktas, ukoliko im Adriano pomogne da se plasiraju u Ligu šampiona, uplatiti još 1,7 miliona eura.

Brazilac je sa Barcelonom osvojio čak 16 trofeja, a u katalonski klub je stigao 2010. godine iz Seville. Od tada je odigrao 190 utakmica za ”Barcu“ u svim takmičenjima i postigao 17 golova.

Osim za spomenuta dva španska kluba Adriano je igrao za brazilsku Coritibu, gdje je i počeo karijeru. Za reprezentaciju Brazilu upisao je 17 nastupa.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.