28.1.2017. 12:17
0
Mourinho: Ako se dokaže protiv Wigana, Martial će igrati u Premier ligi
Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, izjavio je da će mladi francuski fudbaler Anthony Martial zaslužiti da počne utakmicu u Premier ligi, ukoliko se u nedjelju dokaže protiv Wigana u FA kupu.

Martial, koji je prošle sezone blistao u dresu "crvenih đavola", ove ne pruža zapažene partije. Nakon što je bio nezadovoljan njegovim nastupom protiv Liverpoola, Mourinho je Francuza izostavio iz ekipe prošlog vikenda u remiju sa Stokeom, a zatim i u revanšu polufinala Liga kupa protiv Hulla. Britanske novinare je interesovalo kako je Martial na to reagovao.

"Ne znam, ne pričam sa igračima o tome kako to prihvataju. Martial će igrati u nedjelju protiv Wigana i ako bude veličanstven, biće u startnoj postavi u narednoj premierligaškoj utakmici protiv Hulla. To je jednostavno", kazao je Mourinho.

Manchester je tokom sedmice doživio prvi poraz nakon što je imao niz nepobjedivosti od 17 utakmica. Ipak, poraz od Hulla rezultatom 1:2 nije ih puno koštao, jer se Mourinhov tim zahvaljujući pobjedi u prvoj utakmici sa 2:0 plasirao u finale Liga kupa. Tamo će ih 26. februara na Wembleyu čekati Southampton. U nedjelju u četvrtom kolu FA kupa United će se sastati sa Wiganom.


(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.