20.9.2017. 9:13
0
''On je najinteligentniji fudbaler, uvijek uspije da iznenadi, sa druge je planete''
Trener Barcelone Ernesto Valverde ponovio je da je oduševljen Leom Messijem, ovoga puta nakon što je Argentinac dao četiri gola u trijumfu nad Eibarom 6:1.

“On je najinteligentniji fudbaler kojeg sam ikada vidio na terenu. Ne znate ni kako, a on se samo odnekud pojavi. Nevjerovatan je, nedostaje riječi da se on opiše“, rekao je Valverde i dodao:

“Zadovoljni smo sa dvije posljednje utakmice, ali ostaje nam meč sa Gironom da uspješno kompletiramo sedmicu. Eibar nije bio lako protivnik, iako se po rezultatu možda tako čini“.

Impresioniran Messijem, koji je dao devet golova u prvih pet kola, bio je i saigrač Nelson Semedo.

“Spektakularan je, privilegija je igrati s njim. On uvijek uspije da iznenadi, sa druge je planete“.

Barca je prva na tabeli Primere sa maksimalnih 15 bodova, prenosi Sportklub.

(Amila Alijagić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.