9.5.2018. 9:20
0
Quaresma svojom majstorijom digao stadion na noge
Nogometaši Besiktasa su u 32. kolu Super lige Turske upisali veoma važnu pobjedu protiv Kayserispora rezultatom 2:0, a utakmicu je obilježila divna asistencija Ricarda Quaresme!

U 31. minuti stadion je pozdravio još jednu majstoriju portugalskog čarobnjaka. On je nakon kornera primio loptu i popularnom rabonom loptu poslao na glavu Tošića, kojem nije bilo teško da pogodi mrežu protivnika.



Do kraja poluvremena Besiktas je preko Adriana udostručio svoju prednost, za ispostaviće se konačan rezultat od 2:0. Do kraja su obje ekipe igrale sa igračem manje.

Besiktas je ovom pobjedom ostao u utrci za prvaka Turske zajedno sa Galatasarayjem, Fenerbahceom i Basaksehirom, prenosi AM sport.


(Admir Oručević)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.