5.6.2018. 22:35
0
Buffon dobio tri utakmice suspenzije zbog psovanja sudiji Oliveru
Evropska nogometna federacija - UEFA kaznila je legendarnog italijanskog golmana Gianluigija Buffonu s tri utakmice zabrane igranja, zbog crvenog kartona kojeg je dobio na kraju četvrtfinalnog obračuna Lige prvaka između njegovog tadašnjeg kluba Juventusa i kasnije pobjednika lige Reala iz Madrida.

Četrdesetogodišnji Buffon je trenutno bez kluba, a odslužit će kaznu ako se pridruži nekoj drugoj ekipi u evropskim takmičenjima.

UEFA je saopćila da su  Roma i Spartak Moskva zbog izgreda dobili zabrane gostovanja svojih navijača na narednim utakmicama, dok će Athletic Bilbao zbog sličnog razloga narednu evropsku domaću utakmicu igrati pred praznim tribinama. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.