15.10.2018. 14:58
3
Navijači Sjeverne Irske uživali na ulicama Sarajeva
Patria
Patria
Patria
Patria
Patria
Patria
Reprezentacija BiH i Sjeverna Irska večeras će odmjeriti snage na stadionu Grbavica s početkom u 20:45 sati. Veseli Irci preplavili su ulice glavnog grada BiH, a mnogi su došli već za vikend.

Gradom se čuje pjesma gostiju, a u prepoznatljivim zelenim dresovima i navijačkim rekvizitima privlače pažnju Sarajlija. Ljetne bašte pune su gostiju koji uživaju u gastronomskim specijalitetima Sarajeva. 

U nedjelju se s Ircima družio i ambasador Ujedinjenog Kraljevstva Matt Field, a bio je i na treningu koji su održali navečer na Grbavici. Sa tribina će ih danas podržavati veliki broj navijača, ali i ambasador u dresu koji je je dobio na poklon. 

Mnogi od njih uspjeli su obići i kulturne znamenitosti Sarajeva te napraviti fotografije za uspomenu. 

(Patria / Haris Ahbabović)

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.