12.2.2019. 22:03
0
Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele moj, nedostaješ nam
Na fotografiji je jednogodišnji sin Romine Sale, sestre poginulog nogometaša Emiliana Sale, koja se još jednom emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od voljenog i neprežaljenog brata.

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je njegov ujak Emiliano trebao nositi u Cardiff Cityju. Tijelo njezinog brata nedavno je izvučeno iz olupine aviona na dnu Engleskog kanala

- Moj anđele, zagrli me dušom. Anđele neukroćenih krila, volim te. Znam da će uvijek biti svjetlost koja će mi osvjetljavati put, a ja ću ti reći, pamtit ćemo svaki trenutak sreće koju smo imali, svaki zagrljaj, svaku emociju, svaki osmijeh koji si posvetio njemu i ljubav koju si mu dao. Volimo te i jako nam fališ - napisala je Romina.

Nakon gotovo tri sedmice potrage, na dnu Engleskog kanala pronašli su olupinu aviona u kojem su argentinski nogometaš i britanski pilot David Ibbotson letjeli iz Nantesa prema Cardiffu. Identificirali su tijelo Emiliana Sale, a za pilotom još tragaju, prenosi Dnevnik.hr.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.