30.8.2020. 15:00
0
Barcelona novčano kaznila Messija
Rat između Barcelone i Lionela Messia definitivno je nastavljen. Argentinac se nije pojavio na prozivci, nakon koje je trebalo da se rade testiranja na koronavirus, ali i ona koja se tiču fizičke spreme.

Ovaj nedolazak Messija u trening centar Blaugrane koštaće ga baš dosta.

Kako navode španski mediji, zbog odbijanja da dođe na testiranja, Messi će morati da plati nešto više od pola miliona eura, odnosno četvrtinu mjesečne plate. 

Ugovor između Messija i Barcelone istječe sljedeće godine i on je predmet velikog spora dvije strane. Argentinac želi sporazumni raskid, dok Katalonci traže odštetu od 700.000.000 eura. 



(Lejla Trle)

Sport
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.