31.8.2020. 18:09
0
Lionel Messi se nije pojavio na prvom treningu
Ronald Koeman danas je u 17:30 sati prvi put počeo trening s ekipom Barcelone, ali na istom se nije pojavio Lionel Messi. Rekli bismo i očekivano.

Messi je propustio testiranja pred početak nove sezone, a također se nije pojavio danas u Ciutat Esportiva centru. Očigledno ne odustaje od namjere da napusti klub ovog ljeta, bez obzira koliko to sada izgledalo komplikovano jer ima ugovor do narednog ljeta.

Messi nastavlja da vodi rat protiv kluba u kojem je proveo 20 godina i današnje propuštanje treninga bila je njegova jasna poruka. Njegova je želja otići, a čekaju ga Manchester City prije svih, mada su u igri i PSG, pa i Inter.

Njegov otac Jorge trebao bi narednih dana da sjedne s predsjednikom kluba Josepom Mariom Bartomeuom, ali navodno će on isključivo tražiti miran rastanak i neće prihvatiti nikakve uslove Barcelone.

Katalonci se i dalje nadaju ostanku Messija, a njima u prilog ide i zvanično saopštenje La Lige koja kaže da Messi ne može sada iskoristiti klauzulu o jednostranom raskidu saradnje i da je jedini način da ode taj da neko aktivira otkupnu klauzulu od 700 miliona eura.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.