6.8.2023. 10:16
0
Zrinjski povećao kapacitet stadiona za navijače pred meč 3. pretkola Evropa lige
FOTO: N1
Zrinjski je jedini bosanskohercegovački klub koji je ostao u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Plemići imaju historijsku priliku plasmanom u play-off UEFA Evropa lige, da postanu prvi klub koji će otići u grupnu fazu UEFA-inom takmičenja, prenosi N1.

Ukoliko izađu kao pobjednici iz dvomeča protiv Breidablika, izabranici Krunoslava Rendulića imaju najmanje grupnu fazu Konferencijske lige, a ukoliko dobiju i play-off, napraviće još veći podvig i plasirati se u grupnu fazu Evropa lige.

Mostarci su obavijestili da će za duel protiv islandske ekipe kapacitet stadiona biti povećan.

“HŠK Zrinjski može potvrditi kako će stadionski kapacitet za ovaj ogled biti povećan s obzirom na to da će u prodaji biti i ulaznice za tribinu zapad gore i to po cijeni od 15 KM” poručili su iz kluba, prenosi N1.

Utakmica Zrinjski – Breidablik na rasporedu je u četvrtak od 21 sat na stadionu Pod Bijelim Brijegom, a revanš sedam dana kasnije na Islandu.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.