15.8.2023. 14:13
0
Grčka policija otkrila detalj koji može da dovede do ubice navijača
FOTO: AFP
Ne stišava se bura nakon smrti navijača AEK-a Michalisa Katsourisa.

Smrt Michalisa Katsourisa, navijača atinskog AEK-a, još uvijek je glavna tema u medijima širom Evrope, a grčki portal “Newsbomb“ otkrio je najnovije detalje u vezi ubistva koje je policija pronašla.

Rezultati DNK analize žrtve i optuženika, među kojima je veliki broj navijača Dinama trebalo bi da budu poznati u srijedu.

Grci dodaju da su vlasti prilikom pregleda video snimka došli do novog elementa u istrazi u vidi tetovaže na vratu, koju nosi visok i mišićav napadač.

Ipak, ona nema jasan izgled i to je još uvek zagonetka pošto nekoliko optuženika imaju tetovažu pomenutu na vratu.

Trenutno se u grčkom zatvoru nalazi oko 105 pritvorenih navijača, koji su osumnjičeni za ubistvo Katsourisa, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.