25.8.2023. 8:47
0
Ancelotti odgovorio na pitanje da li Real dovodi Mbappea
FOTO: AFP
Još se ne zna kakva je budućnost Kyliana Mbappea. Mnogi ga povezuju sa madridskim Realom, ali trener najtrofejnijeg španskog tima Carlo Ancelotti ističe da nema ništa od toga.

Sjajni francuski napadač odbio je da produži ugovor sa Paris Saint-Germainom, tako da će narednog ljeta moći nesmetano da promijeni sredinu. Odavno je poznato da ga Real želi, a i da je on sam nekoliko puta isticao da mu je kraljevski klub omiljen.

Za razliku od ranijih sezona sada je i francuski šampion voljan da ga proda. Međutim, ovog ljeta to neće biti u Madridu, bar po riječima Don Carla.

“Nema ništa od toga, nećemo dovesti Mbappea 100%. Mislim da je naš tim popunjen i to je to za ovu sezonu”, rekao je Ancelotti, prenosi N1.

Sam Mbappe prošao je pravi rolerkoster sa pariskim Svecima. Do skoro je bio odstranjen, ali se vratio za prošlu utakmicu protiv Toulousea. Za sada izgleda da će Mbappe i Paris Saint-Germain odraditi zajedno ovu sezonu.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.