4.9.2023. 8:04
0
Mladi fudbaler iz Srbije poginuo u jezivoj nesreći kod Paraćina
Stefan S, fudbaler ekipe Napredak iz Drenovca, poginuo je u jezivoj nesreći koja se dogodila na putu između Paraćina i Ćuprije.

Prema prvim informacijama, u stravičnoj nesreći teško je povrijeđena još jedna osoba, dok su dvije zadobile lakše povrede.

Nesretni 22-godišnjak je izgubio život dok je išao na utakmicu u selo Mijatovac, prenijele su Novosti. Na kraju je meč otkazan, a skupa sa njim i ostatak kulturno-umjetničkog programa koji je trebao biti održan, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.