21.9.2023. 12:45
0
Mourinho opet briljira: “Nismo izgubili finale od Seville!”
Roma večeras otvara evropsku sezonu protiv Sheriffa u prvom kolu Lige Evrope.

Tim Josea Mourinha prošle je godine u finalu ovog takmičenja izgubila od Seville, a sezonu prije toga pobjedom protiv Feyenoorda osvojila je Ligu konferencija.

Portugalca očito još uvijek boli onaj poraz od Seville, pa je dao zanimljivu izjavu prije utakmice protiv prvaka Moldavije.

“Nastavit ću to govoriti do zadnjeg dana kao trener – nismo izgubili finale Evropske lige od Seville. Nismo izgubili finale u Budimpešti i neću se predomisliti”; rekao je Portugalac.

U tom finalu Mourinho nije bio zadovoljan suđenjem Engleza Anthonyja Taylora jer je Sevilla slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Portugalac je dobio četiri utakmice zabrane vođenja Rome, a kasnije se pojavila i snimka kako na parkiralištu psuje Taylora, nazivajući njegovo suđenje sramotom, prenosi N1.

(Mubina Lj.I.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.