28.9.2023. 15:34
0
Ahmedhodžić može igrati za reprezentaciju: Disciplinski postupak nije pokrenut
Mnogo bure digla je odluka Anela Ahmedhodžića da se ne odazove reprezentaciji Bosne i Hercegovine za utakmice u septembarskom prozoru protiv Lihtenštajna i Islanda.

Kako piše Faktor, Ahmedhodžić može igrati za reprezentaciju BiH jer protiv njega nije otvoren disciplinski postupak.

Za isti medij, predsjednik Disciplinske komisije N/FS BiH potvrdio je tu informaciju.

“Mi nismo dobili nikakav predmet. Vjerovatno bivši selektor Meho Kodro nije napisao prijavu i ona nije mogla ni doći do danas. Ahmedhodžić može normalno igrati za BiH”, rekao je Kljajić.

Ostaje da se vidi da li će se defanzivac Sheffield United naći na spisku novog selektora, Save Miloševića, koj ibi trebao biti objavljen sutra.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.