1.10.2023. 20:05
0
Tuzla protiv Zeljkovića: Fukare predsjedniku N/FS BiH poslala poruku – Ti si samo Dodikova curica
FOTO: Printscreen
Press konferencija i izjave predsjednika Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, Vice Zeljkovića i dalje odzvanjaju u ušima ljubitelja fudbala u našoj zemlji.

Posebno oni koji kritički gledaju na Zeljkovićevu vladavinu od 2021. godine ne mogu, ili ne žele šutjeti. Tako su navijači Slobode, koji su već ranije kritikovali rad N/FS BiH i večeras na utakmici protiv Mladosti DK ponovo izrazili svoje nezadovoljstvo.

Fukare su tokom meča na sjevernoj tribini razvile nekoliko transparenata sa porukama za Vicu Zeljkovića.

“Ti si samo Dodikova curica, Savez bi bio bolji da ga vodi ulica. Vico p***ru.“, poručili su iz Tuzle prvom čovjeku N/FS BiH.

Video možete pogledati ovdje.

Transparenti se, dakako odnose na izjavu Vice Zeljkovića kako ulica neće voditi savez, te da ulica neće odlučivati ko će i kada biti na poziciji u N/FS BiH, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.