18.10.2023. 10:45
0
Dušan Tadić nakon susreta sa Crnom Gorom: Krivo mi je samo što se odlučivalo protiv naše braće
Srbija je u ključnom dvoboju za EP 2024. na Marakani pobijedila Crnu Goru rezultatom 3:1 i tako stigla na korak do plasmana na završni turnir.

Dva je gola za Srbiju zabio Aleksandar Mitrović, a pogodak za konačnih 3:1 Dušan Tadić.

”Ekipa je pokazala zajedništvo i to je presudilo u ovom susretu”, rekao je Tadić za RTS nakon utakmice pa je dodao:

“Ova ekipa je puno puta pokazala da može doći do preokreta. Dominirali smo, imali smo sve pod kontrolom. Primili smo glup gol. U poluvremenu smo razgovarali, znali smo da će doći trenutak i on je došao. Krivo mi je samo što se odlučivalo protiv naše braće, ali mislim da je bila lijepa nogometna predstava.”

Selekciji Srbije je još ostalo da odigra susret sa Bugarskom u posljednjem kolu kvalifikacija.

“Znali smo da je ova utakmica krucijalna. Idemo dalje, u novembru je Bugarska i želimo osigurati plasman”, zaključio je kapiten Srbije. 

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.