10.11.2023. 21:07
0
Tek mu je 16 godina: Xavi mladog igrača porijeklom iz BiH priključio prvom timu, on poručio "Elhamdulillah"
FOTO: x
Eman Košpo, mladi stoper čuvene Barcelonine La Masije, trenirao je danas s prvim timom katalonskog kluba pod komandom Xavija Hernandeza.

Košpo nastupa za juniore Barce, u Kataloniju je stigao ovog ljeta iz Zuricha. Talentovani fudbaler rođen u maju 2007. godine brani boje kadetske reprezentacije Švicarske, a prema Transfermarktu ima i državljanstvo BiH.

Portal novikonjic.ba ranije je objavio da su njegovi korijeni iz doline Neretvice, odnosno Goržnjeg Čažnja/Košpa, naseljenog mjesta u općini Konjic.

Mladi fudbaler je na Instagram profilu podijelio fotografije s treninga Barce uz poruku "Elhamdulillah".

U Barceloni se ne libe pružiti šansu mladim igračima pa ne bi čudilo ni da Košpo u narednom periodu dobije prve minute.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.