11.11.2023. 11:11
0
Fudbaleri Izraela stigli na Kosovo, čuvaju ih jake policijske snage
FOTO: Twitter/Kosovan Football
Reprezentacije Kosova i Izraela igraju kvalifikacijsku utakmicu za Evropsko prvenstvo u nedjelju.

Dva autobusa izraelskog tima su bila u pratnji nekoliko automobila kosovske policije od aerodroma do hotela gdje je ekipa smještena, uz dodatne mjere sigurnosti.

Izraelska nogometna federacija objavila je X video snimak na kojem se vidi kako igrači izlaze iz autobusa nakon što je raketa ispaljena u blizini, na putu do aerodroma u Izraelu.

"Ništa nas neće zaustaviti na putu do Eura 2024", napisala je Izraelska nogometna federacija.

Utakmica s Kosovom u nedjelju će biti prva utakmica reprezentacije Izraela od napada Hamasa 7. oktobra na jugu Izraela, nakon kojeg je uslijedio rat u Pojasu Gaze.

Prvobitno, utakmica Kosovo-Izrael trebala je biti odigrana 15. oktobra, prenosi Oslobođenje.

 

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.