13.11.2023. 15:43
0
U najavi novi problemi za Miloševića: Povrijedio se standardni prvotimac
FOTO: NFSBiH
Novi problemi, barem kako pišu mediji iz Italije, zadesili su selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Savu Miloševića.

Naime, standardni prvotimac naše reprezentacije, Sead Kolašinac povrijedio se i propustit će novembarsko okupljanje.

Kolašinac se povrijedio ja utakmici koju je igrao jučer protiv Udinesea, te je povreda nešto teža nego što se očekivalo.

Prema pisanju medija iz Italije, reprezentativac Bosne i Hercegovine istegao je mišić na lijevoj nozi i sve su prilike da se neće pojaviti na okupljanju reprezentacije, prenosi SportSport.

Naravno, italijanski mediji tvrde da se Kolašinac čuo sa ljekarskim timom reprezentacije BiH i da je dobio dozvolu za propusti okupljanje.

Osim Kolašinca na ovom okupljanju zbog povreda nema Šehića, Barišića i Ahmedhodžića, kao ni Pjanića, dok je Džeko dobio dozvolu da propusti okupljanje.

Naša reprezentacija će odigrati utakmice protiv Luksemburga i Slovačke u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kada je riječ o Kolašincu on ove sezone igra u dresu Atalante, te je odigra 15 utakmica u svim takmičenjima i na učinku je od jednog gola i jedne asistencije.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.