19.11.2023. 13:33
0
Razočarenje za Dinamo: Luka Modrić odabrao mjesto nastavka karijere!
FOTO: instagram
Luka Modrić ostat će u redovima madridskog Reala do kraja sezone. Ugovorom je legendarni veznjak vezan s Kraljevima do juna 2024. godine i ugovor će biti ispoštovan.

Iako je u 39. godini života Luka nema namjeru završavati karijeru. On će je nastaviti i kako tvrdi španski Sport, već je odabrao mjesto u kojem će se nastaviti njegova velika karijera, prenosi SportSport.

Hrvat će s porodicom put Saudijske Arabije. Iz ove zemlje pokazuju ogroman interes za iskusnog fudbalera, a on je na kraju odlučio prihvatiti ponudu i od narednog ljeta ćemo i Modrića gledati u prvenstvu Saudijske Arabije.

Nije još uvijek poznato ime kluba u kojem će nastupati. Dvije su opcije, to su Al-Ittihad i Al-Ahli i u narednim mjesecima će se donijeti konačna odluka.

Neće se ova vijest nikako dopasti navijačima zagrebačkog Dinama. Oni su Luku sanjali u modrom dresu, no Arapi jednostavno nude previše novca da bi se još jedna ogromna ponuda odbila.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.