12.2.2024. 12:59
0
Šta mu se desilo: Selektor Milošević jedva hoda, u ovom stanju snimljen je na aerodromu
Selektor BiH Savo Milošević snimljen je na aerodromu u Beogradu kako jedva hoda.

Ekipa “Blica” je primijetila da je bivši fudbaler povrijedio nogu, a kada je izašao sa aerodroma i išao uz stepenice teško je hodao i sve vrijeme se pridržavao za šipku.Šta mu se tačno desilo i kako je došlo do povrede još uvijek nije poznato, piše Blic.rs.



Milošević je proteklog vikenda bio u Njemačkoj na utakmici Augsburga i Leipziga, zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem, u kojoj je Ermedin Demirović. Prethodno je u petak u Austriji gledao duel Red Bull Salzburga i Sturma, u kojem su nastupili Amar Dedić i Jusuf Gazibegović.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.