5.3.2024. 16:09
0
Kako se Željo motivisao za derbi: "Ismir Mirvić je rezervisao kompletan restoran na Ilidži za proslavu. Neka neko sa stručnim štabom porazgovara"
Željezničar je u 151. gradskom derbiju savladao Sarajevo sa visokih 3:0, a sada je otkriveno kako su igrači motivisani uoči utakmice.

Ekipa stranice "1921.tv" objavila je 50. epizodu emisije "Iza mreže" u kojoj su otkrili kako su u svlačionici bile zalijepljene motivacione poruke.

Na jednoj je objavljena informacija o tome da je predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić spremio proslavu pobjede.

"Pouzdana i tačna informacija. Mirvić je rezervisao kompletan restoran "Bosna" na Ilidži za večeras. Neka neko sa stručnim štabom porazgovara, pa ako Bruno misli da će ta činjenica podići motiv igračima, neka im saopšti - pisalo je u poruci.

Na drugom papiru je napisana izjava defanzivca Bordo tima Miomira Đuričkovića.

"…ali se nadam da će se svaki napadač upisati makar po jednom i da ćemo slaviti visokim rezultatom - rekao je Đurićković uoči utakmice.



(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.