8.3.2024. 22:11
0
Selektor mlade reprezentacije BiH: Igrači se ku****, naprave reklamu preko nas, a onda nas ostave!
Odluka fudbalera Dinamo Zagreba Petra Sučića (20) da odbije Bosnu i Hercegovinu zbog Hrvatske nije iznenadila našu javnost, više je razočarala jer ovo nije prvi ovakav slučaj.

Međutim, najteže je selektoru mlade reprezentacije BiH Igoru Jankoviću, koji je ostao bez još jednog bitnog fudbalera.

 - Ja ne mogu utjecati na ljudske sudbine i ko gdje želi da igra. Međutim, ono što je sigurno istina je da se igrači "kurvaju". Preko reprezentacije BiH prave reklamu i onda nas ostave kada je najteže. To je neka naša realnost, jer živimo u jednoj specifičnoj državi - rekao je Janković za portal "Avaza".
Naglasio je kako trebamo stati ovome jednom za svagdan, te da trebaju igrati samo oni koji reprezentaciju doživljavam punim srcem.

- Ovo je stvarno iluzorno raditi. Nije da štitim sebe, ali ja svako okupljanje treniram druge igrače. Uigraš nešto, pa uigraj drugo. Bilo koga da razvijaš, čim dobije poziv druge reprezentacije ide tamo. Nemoguće je raditi. Mi smo mala zemlja. Daj Bože da smo mi Francuska, pa da imam 100 igrača i da mi je svejedno. Ali kako je tako je. Borit ćemo se, dat ćemo svoj maksimum u Sloveniji. Igram s dvije-tri godine mlađim igračima nego ostale reprezentacije. Garantujem da su Dedić, Tahirović i svi ovi igrači kod nas bili, da bismo se borili s Francuskom za prvo mjesto - kazao je Janković.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.