24.3.2024. 15:43
0
Cancelo ogorčen na Guardiolu: On je širio laži o meni
Portugalski defanzivac Joao Cancelo formalno je još uvijek fudbaler Manchester Cityja, s kojim mu istječe ugovor naljeto.

Trenutno igra na posudbi u Barceloni, ali će morati pauzirati zbog problema sa srcem. 

U intervjuu za portugalski portal "A Bola" ispričao je kako se u Cityju prema njemu nisu odnosili korektno, te daje Pep Guardiola širio laži o njemu. 

- Guardiola je govorio laži o meni. Nikad nisam bio loš saigrač. Pitajte Akea i Rica Lewisa. Nemam nikakav kompleks veće ili manje vrijednosti. To je samo trenerovo mišljenje. Man. City nije bio korektan prema meni. Bio sam bitan igrač tamo nekoliko godina, uvijek sam se maksimalno zalagao na terenu i bio predan klubu i navijačima. 

Jednom sam bio opljačkan, ali sam ostavio svoju ženu i djecu kod kuće same i preplašene. Ljudi se sjećaju samo Guardioline izjave jer on ima veću moć od mene. Ali ja nikad ne lažem -  rekao je Cancelo u intervjuu.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.