28.3.2024. 13:37
0
Vlada Kantona Sarajevo izdvojila sredstva za južnu tribinu stadiona Grbavica
Vlada Kantona Sarajevo usvojila je odluku za izgradnju južne tribine stadiona Grbavica.

Dobru vijest za klub sa Grbavice saopštio je zastupnik SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo Samir Avdić.

“Na Vladi KS je upravo usvojeno nekoliko za kulturu i sport značajnih odluka. Osim odluke da se ide u građevinsku rekonstrukciju Historijskog muzeja BiH (1,2 miliona) i Narodnog pozorišta (1,7 miliona), za sve Željovce, ali i za Veležovce koji vole “Dolinu čupova” na kojoj zasad igramo europske tekme, lijepa vijest – ide 4,7 miliona konvertibilnih maraka za izgradnju južne tribine. Uživajmo u lijepim vijestima ljudi!”, napisao je na društvenim mrežama Avdić.

Željezničar će sutra od 20 sati na stadionu Grbavica, ugostiti Velež u jednom od derbija 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.


(Erna H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.