24.5.2024. 19:48
0
Skandal u Srbiji: Sudija prekinuo utakmicu zbog transparenta "Srebrenica - genocid"
Fudbaleri Novog Pazara su na svom terenu dočekali Radnički iz Niša u posljednjem kolu srbijanske Superlige, a susret je bio prekinut nakon što su domaći istakli transparent o Srebrenici.

Igrao se 20. minut kada su pristalice Novog Pazara podigle transparent na kojem je pisalo: "Srebrenica - genocid".

Zbog toga je sudija Jovan Šegrt prekinuo meč. On je povukao igrače sa terena, dok je Adem Ljajić otišao kod navijača da ih zamoli da isti sklone.

Susret je nastavljen nakon što je transparent sklonjen, a nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:1.

Podsjetimo, na jučerašnjoj sjednici Generalne skupštine UN-a izglasana je rezolucija o Srebrenici, kojom se 11. juli proglašava međunarodnim danom sjećanja i obilježavanja genocida 1995. godine u Srebrenici.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.