26.5.2024. 18:27
0
GOŠK i Sloga remijem okončali sezonu u Premijer ligi
GOŠK i Sloga remizirali su 1:1 u meču 33. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvo poluvrijeme nije donijelo ništa spektakularno u Gabeli. Vrijedi izdvojiti situaciju iz devete minute, kada je pokuša Hasukić, ali odbrana Dobojlija je dobro reagovala. Redžić je uzvratio šansom za goste, ali rezultat se nije mijenao.

Finiš prvog poluvremena donio je penal za domaće. Hasukića u kaznenom prostoru Sloge oborio je Omić. Odgovornost je preuzeo Skorup, ali pogodio je stativu.

Igrala se 65. minuta kada Hasukić pogađa mrežu Sloge, nakon velike greške gostiju. Samo dvije minute trajala je radost domaćih, a konačnih 1:1 postavio je Dujaković.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.