24.6.2024. 14:48
0
Predsjednik Veleža: Još tražimo trenera, molim navijače za strpljenje
FOTO: Screenshot/Youtube
Fudbalski klub Velež danas je u Mostaru održao konferenciji za medije, a na kojoj se novinarima obratio potpredsjednik kluba, Admir Rahimić, kao i Denis Zvonić, novi direktor Rođenih.

Na pressu je danas, između ostalog, bilo riječ i o izboru novog trenera ekipe nakon odlaska Deana Klafurića, a kada će Rođeni dobiti novog šefa stručnog štaba, Rahimić je poručio kako ne može to tačno reći.

- Kada ćemo imati novog trenera, to neću moći tačno reći, ali mogu reći da radimo punom parom na tome. Tražimo rješenje koje će biti najbolje i nećemo da stvaramo sebi neki pritisak, jer nije potrebno da ga sada imamo. Imamo naše trenere, našeg Avdu, koji super radi i mi ćemo pronaći neko rješenje koje će odgovarati Veležu. Tražit ćemo trenera koji će biti iskorak za Velež i zbog toga treba vremena i radit ćemo na tome da nađemo adekvatno rješenje. Molim navijače da imaju povjerenje u Upravu i molim malo za strpljenje, Rahimić.

S druge strane, Zvonić je danas i zvanično imenovan na funkciju direktora Rođenih, a tom prilikom je poručio kako odluka sigurno nije bila laka da je prihvati.

- Odluka sigurno nije bila laka da ovu funkciju prihvatim, jer sam bio aktivni igrač i dugi niz godina se bavim fudbalom. Razmišljao sam i velike emocije su bile tu. Volim ovaj klub od malih nogu i to će mi biti vodilja u ovom poslu. Radit ću za napredak ovog kluba i gradit ćemo evropski Velež, što je san svakog navijača, kazao je Zvonić.

 
Velež
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.