25.6.2024. 9:09
0
Edin Cocalić se emotivnom porukom oprostio od Željezničara: “Sjećaš li se voljeni klube…”
FOTO: facebook/fk željezničar
Iskusni defanzivac Edin Cocalić (36) naredne sezone neće nositi dres fudbalskog kluba Željezničar.

Potvrdili su to jutros na zvaničnim stranicama tima sa Grbavice, a od Cocalića su se oprostili posebnom porukom.

“Coca, hvala! Željo će uvijek biti tvoj klub, a Grbavica tvoj dom. FK Željezničar se zahvaljuje Edinu Cocaliću na profesionalnom odnosu i velikom doprinosu na terenu u svih sedam sezona. Cocalić je u dresu Željezničara ukupno odigrao 177 utakmica.”, poručili su iz Željezničara.

Iskusni fudbaler se od kluba, ali i navijača oprostio emotivnom porukom.

“”Sjećaš li se moj voljeni klube kada sam kao dječak došao da te upoznam? Ja se sjećam kao da je bilo jučer. Zajedno s ocem došao sam na trening na šljaku koja se nalazila pored stadiona. Tada se rodila ljubav, ljubav koja je odredila život jednom djetetu. Družili smo se svaki dan, a ja sam se trudio i maštao da obučem tvoj plavo-bijeli dres. Dani, mjeseci i godine su prolazili, a naša povezanost bila je sve jača… Djetinjstvo je prohujalo, već sam punoljetna osoba. Stojim ponosno na centru terena našeg stadiona sa kapitenskom trakom na ruci i gledam prema punim tribinama. Neki glas mi šapuće na uho, to je to, ispunio si svoje dječačke snove. Kroz glavu mi prolaze uspomene i svi dani koje smo proveli zajedno. Suznih očiju ti govorim da nema ljepšeg osjećaja i da je sav uložen trud vrijedio. Moj voljeni klube, hvala ti na svemu. Hvala što sam imao priliku da se borim za tvoje boje. Hvala što si mi pomogao da budem ono što jesam danas. Hvala što si mi pomogao da ostvarim svoje snove. Tvoj Coca!”, napisao je Edin Cocalić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.