25.6.2024. 16:50
0
Luka Modrić je jako teško doživio remi protiv Italije a nakon utakmice je žestoko psovao jednog čovjeka: Evo i zašto
Fudbalska reprezentacija Hrvatske odigrala je 1:1 protiv Italije u posljednjem 3. kolu grupe B na Evropskom prvenstvu i taj rezultat joj gotovo sigurno neće biti dovoljan za plasman u osminu finala.

Hrvati su vodili sve do 98. minute - Luka Modrić u 54. nije iskoristio penal, ali je samo minut kasnije kapiten “Vatrenih” ispravio grešku i postigao gol koji je bio vrijedan osmine finala sve do osme minute sudijske nadoknade. Tada je Mattia Zaccagni pogodio za 1:1 i “azzurrima” obezbijedio nokaut-fazu.

Luka Modrić je igru napustio u 80. minuti, teško je podnio završnicu utakmice, a poslije meča je bio bijesan na holandskog sudiju Dannyja Makkelieja, koji je utakmicu produžio za čak osam minuta, a Italijani su izjednačujući gol postigli upravo u osmoj minuti nadoknade.

U TV prijenosu se vidio bijesni Modrić kako psuje sudiju i osam minuta nadoknade, objavio je Večernji list. A da Makkelie nije bio dobar, smatra i HTV-ov analitičar i bivši fudbaler Joško Jeličić.

"Sudija je navlačio za Italijane, penal je sudio jer nije imao drugu opciju. Tendenciozno je sudio utakmicu i to mogu da kažem jer sam igrao fudbal - rekao je Jeličić.

(Ajdin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.