26.6.2024. 17:23
0
Rođeni Sarajlija "oprao" Piksija: Sujetan je, samoljubiv i ponaša se kao da još uvijek on igra fudbal
Rade Bogdanović, rođeni Sarajlija i nekadašnji fudbaler Željezničara, žestoko je "opleo" po Draganu Stojkoviću Piksiju nakon ispadanja Srbije sa Eura.

Naime, on je sinoć, gostujući u programu RTS-a, rekao kako je Piksi slabo vodio reprezentaciju Srbije, te da je previše plaćen za ovakav rezultat.

Također je dodao da je Stojković sujetan i samoljubiv, te da nije objektivan trener, a dodao je i da on i dalje misli da je najbolji, te da se i dalje ponaša kao da igra fudbal, iako to ne čini više od 20 godina.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.